Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar
Karunk -az 1960-as évek óta folyó élelmiszermérnök képzés mellett - közel másfél évtizede a műszaki képzési területet érintő szakstruktúra-fejlesztési programot indított. Ez idő alatt gépészmérnök, mechatronikai mérnök és műszaki menedzser alap- és mesterszakkal, valamint ipari termék és formatervező alapképzési szakkal bővült a műszaki szakkínálatunk. A fenti szakokhoz kapcsolódóan létesült laborokban színes programokkal várjuk az érdeklődőket.
Kik laknak az élelmiszereinkben?
Barangolás a mechatronika játszóterén
Kirándulás a robotok világában
„Árnyékszerkesztés?!” - avagy a kézírásunk a személyiségünk árnyéka
Hulladékból érték: lehetőségek, példák, problémák
3D nyomtatás lehetőségei a szennyvíztisztításban
Membránok készítése szennyvízszűrő berendezésekhez
Pizza készítése több élelmiszermérnök szemével
Survivor kisokos, avagy ivóvíz a túléléshez
Moszkvai krt 9.