Okos és fenntartható megoldások a vendéglátóhelyek fejlesztésében
A program keretében a vendéglátóhelyek digitális fejlődése, illetve a fenntartható vendéglátómenedzsment témakörei kerülnek fókuszba. Egy rövid előadás keretében a résztvevők megismerkednek a vendéglátóhelyek okos (smart - például: VR-alapú) fejlődési lehetőségeivel, valamint rámutatunk a szektor működésének környezetbarát megoldásaira.
Az előadást követően a hallgatóság részt vehet egy társadalomtudományi kutatásban (fókuszcsoportos interjú), mely során a programszervező kutatók a témakörhöz kapcsolódó fogyasztói percepciókat, attitűdöket tervezik feltárni.
Az előadókról:
Csapody Bence, doktorjelölt, Budapesti Corvinus Egyetem Fenntartható Fejlődés Intézet, Turizmus Tanszék, szállodavezető, Kistücsök Food&Room****
Dr. Miskolczi Márk, egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem Fenntartható Fejlődés Intézet, Turizmus Tanszék


Only with Hungarian knowledge
Regisztrációköteles