Az agrár- és élelmiszeripar befolyásolja-e a betegségformákat? Ébresztő CSR- szószólók!
A nagyipari élelmiszer előállítás járványossá tette táplálkozási hibáinkat, mérgező élelmiszereket fogyasztunk. Mit tegyünk? Mi lenne az ellenszer?
Az előadókról:
Bardócz Zsuzsanna vegyész diplomát szerzett a KLTE-n. Az élő sejtben és az előlényekben lejátszódó folyamatok foglalkoztatták. 1978-ban a DOTE Biokémia Intézetében a poliaminoknak a normális és tumoros sejtproliferációban betöltött szerepével foglalkozott. Kanadában és USA-ban is enzimológusként a poliaminokkal foglalkozott. Majd férjével együtt az Rovett Kutatóintézetben dolgozott, közös könyvük az alábbi linken érhető el: https://mek.oszk.hu/03200/03216/html/
Mester Károly agrármérnök 40 éve dolgozik állattenyésztőként. Fiatal szakemberként kutatónak indult, majd látva a Kádár rendszer utolsó éveinek forráshiányos kutatási lehetőségét, a termelésben helyezkedett el. 25 éven keresztül vezetett egy 1000 tenyészkocás sertéstelepet, ezalatt látott megnőni 30 generációt. Ez a sertéstelep lett az ő kutatóintézete….
Only with Hungarian knowledge
Nem regisztrációköteles